Πυροσβεστική Ακαδημία:Διαγωνισμός για 7 θέσεις

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή πτυχιούχων Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, στην Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018, με κατατακτήριες εξετάσεις.

Ο αριθμός εισακτέων του διαγωνισμού καθορίζεται σε επτά (7), όπως προέκυψε ως ποσοστό είκοσι τοις εκατό (20%) από τις θέσεις που προκηρύχθηκαν με την υπ’ αριθ. 41844 Φ.300.1/28-06- 2017 Απόφαση Α.Π.Σ. (ΑΔΑ: ΩΤ7Χ465ΧΘ7-Μ21) «Συμπληρωματική προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018».

Οι ανωτέρω επτά (7) θέσεις κατανέμονται στις κάτωθι κατηγορίες/πτυχία:

  • Ναυπηγών 1
  • Μετεωρολογίας 1
  • Χημικών Μηχανικών 1
  • Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής 1
  • Μηχανολόγων Μηχανικών 1
  • Ψυχολογίας 1
  • Νομικής 1

Υποψήφιοι που έχουν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις του κεφαλαίου II της παρούσας προκήρυξης, δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του ίδιου κεφαλαίου, εκτυπώνουν στις δύο όψεις ενός φύλλου διαστάσεων Α4 (μπρος-πίσω) από την ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος, www.fireservice.gr αίτηση-υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, συμπληρώνουναυτήν και την υποβάλλουν στις ημερομηνίες από την Παρασκευή 01/09/2017 έως και την Δευτέρα 11/09/2017 σε εργάσιμες ημέρες (δεν συμπεριλαμβάνονται τα σαββατοκύριακα). Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα είναι δυνατή η υποβολή της παραπάνω αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …