ΣΟΚ στους κόλπους της αστυνομίας

 

Ώρες αγωνίας περνάει ένας αστυνομικός ασφάλειας ο οποίος στις 24 Ιουλίου στην προσπάθειά του να προσαγάγει τοξικομανή στο Μενίδι, καρφώθηκε από χρησιμοποιημένη σύριγγα του δεύτερου. Το άτομο αυτό είναι αποδεδειγμένα φορέας του HIV και της ηπατίτιδας.

Όπως αναφέρει το parapolitika.gr, ο αστυνομικός πήγε απευθείας στο Αττικό νοσοκομείο όπου και έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις με τους γιατρούς να τον καθησυχάζουν.

Όπως τον ενημέρωσαν μάλιστα, ο τοξικομανής, στις 6-7 Ιουλίου, είχε λάβει την απαραίτητα φαρμακευτική αγωγή από το «Γεννηματάς» και έτσι όλοι ελπίζουν ότι δεν μετέδωσε τις ασθένειες στον αστυνομικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, η εικόνα για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού θα ξεκαθαριστεί σε 30 ημέρες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Μητρόπολη Αθηνών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

«Νόμιζα ότι θα είχατε ήδη φύγει για διακοπές» είπε ο πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους στην είσοδο …