Η επιθυμία του για selfie, του στοίχισε την ζωή-Ήταν 22 ετών-Κόπηκε το κρανίο του

 

Συγκλονίζουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας για τον θάνατο του 22χρονου Ελβετού τη Δευτέρα στην Κέρκυρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή όταν τον χτύπησε η προπέλα του σκάφους που οδηγούσε η 25χρονη σύντροφός του.

Η ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα περιέγραψε στο protothema.gr τον βίαιο θάνατο που είχε ο νεαρός, ο οποίος, όπως φαίνεται, έπεσε θύμα της μη τήρησης των κανόνων ασφαλείας, που πρέπει να ακολουθούνται κάθε φορά, που νοικιάζεται ένα σκάφος.

Η τραγωδία συνέβη, όταν στο πηδάλιο του ταχύπλοου έκατσε η 25χρονη, η οποία ανέπτυξε απότομα ταχύτητα με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρεθεί στο νερό και να χτυπηθεί από την προπέλα του ταχύπλοου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Χρυσαυγή Κούση, ο Ελβετός ίσως να είχε ζήσει αν η προπέλα δεν τον χτυπούσε το κεφάλι κόβοντάς του το κρανίο.

«O άτυχος Ελβετός είχε συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο. Πέρασε η προπέλα σαν λεπίδα και του έκοψε δέρμα, κρανίο , εγκέφαλο με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος. Επίσης είχε ένα βαθύ κόψιμο στο δεξί του μπράτσο. Αν είχε μόνο αυτό το κόψιμο θα ζούσε ο άνθρωπος και θα ήταν ένας απλός τραυματίας αλλά δυστυχώς η προπέλα τον έκοψε βαθιά και με δύναμη στο κεφάλι. Κρίμα και ήταν νέος άνθρωπος», λέει χαρακτηριστικά στο protothema.gr η κυρία Κούση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Προκλήσεις Βόρειας Μακεδονίας: Ποιες είναι συνέπειες των Σκοπίων

Ο Άγγελος Συρίγος, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και βουλευτής της ΝΔ, εξήγησε μιλώντας στον Σκάι, τι …