3λεπτη ολική ηλιακή έκλειψη σήμερα(ΦΩΤΟ)

Σήμερα μετά από 99 ολόκληρα χρόνια θα συμβεί ολική ηλιακή έκλειψη, που σημαίνει πως θα βυθιστεί στο σκοτάδι ο μισός πλανήτης για περίπου τρία λεπτά!

Η έκλειψη που θα ξεκινήσει στη στεριά στις 10.15 π.μ. τοπική ώρα, βόρεια του Νιούπορτ, στο Όρεγκον, θα είναι ορατή από ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία, την Ασία, την Ανταρκτική, τη Βόρεια Ευρώπη και θα έχει διάρκεια 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. Η σκιά που θα δημιουργηθεί θα έχει πλάτος 113 χλμ και θα ταξιδέψει με ταχύτητα ανάμεσα στα 2.128 χλμ και στα 3.600 χλμ την ώρα και θα βυθίσει στο σκοτάδι 14 πολιτείες ξεκινώντας από το Όρεγκον και φτάνοντας μέχρι τη Νότια Καρολίνα!

Όπως ήταν φυσικό, αυτό το φαινόμενο για πολλούς ερμηνεύτηκε ως σημάδι της Αποκάλυψης!

Ο Gary Ray, ένας ιεροκήρυκας ισχυρίζεται ότι έκλειψη θα σημάνει και την αρχή... για το τέλος του κόσμου.

Ειδικότερα αναφέρει ότι η Αποκάλυψη θα ξεκινήσει σήμερα 21 Αυγούστου και θα τελειώσει με μία δεύτερη ηλιακή έκλειψη στις 8 Απριλίου του 2024.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι πιστοί θα βρεθούν στον παράδεισο, ενώ οι αρνητές θα περάσουν δύσκολα στη Γη.

Δεν ήθελαν κάτι περισσότερο από αυτή την "προφητεία" οι χρήστες του twitter, οι οποίοι και τρολάρουν με θέμα το....#τελος_του_κοσμου!!!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Alco: Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Alco  - Οι διαρροές των κομμάτων Τους δημοφιλέστερους υπουργούς αναδεικνύει …