Χορήγηση του ΒΟΕΑ για το έτος 2017

Την έναρξη χορήγησης του ΒΟΕΑ για το έτος 2017, στα δικαιούμενα τέκνα των μετόχων και μερισματούχων του, με αμετάβλητη τιμή μεριδίου, ανακοινώνει το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, καθιστώντας σαφές ότι οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν κατά απόλυτη σειρά με βάση το μήνα υποβολής και τον αριθμό πρωτοκόλλου της σχετικής αίτησης, στους ατομικούς λογαριασμούς εκάστου.

Για την απρόσκοπτη εκταμίευση των ποσών , οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν με ταχυαποστολή προς το ΜΤΣ, Φορολογική Ενημερότητα στο όνομά τους ως κατωτέρω :

  1. Για όσους υπέβαλλαν αίτηση τους μήνες Ιανουάριο-, Φεβρουά-ριο-Μάρτιο του 2017, οι Φορολογικές Ενημερότητες θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο μέχρι 08-09-2017 και να έχουν λήξη ισχύος το νωρίτερο 15-09-2017.
  2. Για όσους υπέβαλαν αίτηση τους μήνες Απρίλιο-Μάιο-Ιούνιο του 2017, θα επακολουθήσει ανακοίνωση τέλος Σεπτεμβρίου του 2017.

Επισημαίνεται ότι η μη έγκαιρη αποστολή Φορολογικών Ενημεροτήτων ενδέχεται να επιφέρει καθυστερήσεις στις πληρωμές του συνόλου των αιτήσεων.

Αποστολή Στοιχείων στη Διεύθυνση :

  • Μετοχικό Ταμείο Στρατού
  • Κολοκοτρώνη 13
  • Τ.Κ. 10562 Αθήνα
  • Υπόψη κας Μπασουκέα Σταυρούλας

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγραμμα Σταθερότητας: Εξαγωγές, τουρισμός και Ταμείο Ανάκαμψης

Η δημοσιονομική πειθαρχία θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ, εάν η χώρα επιθυμεί να αποφύγει …