Έρχεται προκήρυξη για 510 προσλήψεις μόνιμης απασχόλησης

Ακόμα μία νέα προκήρυξη είναι θέμα χρόνου να αναρτηθεί μέσω των επίσημων διαδικασιών του ΑΣΕΠ, για συνολικά προσλήψεις 510 ατόμων, σε θέσεις μόνιμης απασχόλησης, ώστε να εξυπηρετήσουν άμεσες ανάγκες που έχουν παρουσιαστεί στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τα οποία και ζήτησαν την άμεση κάλυψη των κενών τους θέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θέσεις έχουν ήδη εγκριθεί και βάσει της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, τα ΕΛΤΑ θα καλύψουν πάγιες ανάγκες τους με 510 μονίμους, εκ των οποίων 220 θα είναι διανομείς (ταχυδρόμοι) και 215 υπάλληλοι Εσωτερικής Εκμετάλλευσης.

Παράλληλα, οι προσλήψεις θα αφορούν σε μικρότερο αριθμό και τις ειδικότητες Διοικητικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Πληροφορικής, Οδηγών και Διαμετακομιστών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κινεζική διαδικτυακή πλατφόρμα Temu. Ασφάλεια καταναλωτών

17 Ευρωπαϊκές Ενώσεις Καταναλωτών[1]- μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καταναλωτών (BEUC)- μεταξύ των οποίων και η …