Στο πλευρό των Σχολικών Καθαριστριών Πάτρας ο Πρόεδρος της ΟΙΥΕ(ΦΩΤΟ)

 
Με μια παρέμβαση του στα social media, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας τάσσεται αλληλέγγυος στο πλευρό του Σωματείου Σχολικών Καθαριστριών Πάτρας, ενώ δεν παραλείπει να συγχαρεί τη διοίκηση για το έργο και την ακηδεμόνευτη όπως λέει δράση του.
Η παρέμβαση αυτή έρχεται λίγες ημέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία, όπου οι σχολικές καθαρίστριες αναμένεται να αντιμετωπίσουν γι' άλλη μια χρόνια τα γνωστά και χρόνια προβλήματα που προκαλούν αβεβαιότητα και ανασφάλεια στις χιλιάδες εργαζόμενες του κλάδου.
Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου:
"Πραγματικά συγχαίρω το Σωματείο Σχολικών Καθαριστριών Πάτρας που με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αγωνίζεται για τα δικαιώματα των μελών του. Είναι ένα σωματείο με ενωτική δράση, προσηλωμένο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου, δίχως να χαρίζεται σε κόμματα και κομματάρχες, διατηρώντας την ανεξάρτητη, αυτόνομη και ακηδεμόνευτη δράση του.
Μέχρι σήμερα έχει αντιμετωπίσει με απόλυτη επιτυχία όλες τις προκλήσεις, δεν έχει επιτρέψει να το διαπεράσουν κομματικές γραμμές και συμφέροντα και έχει καταφέρει να πληρώνονται στην ώρα τους τα μέλη του και να χρήζουν ασφαλών συνθηκών εργασίας.
Δεν θα ξεχάσω την άμεση, μαζική και αποφασιστική παρέμβαση που κάναμε πέρυσι τον Οκτώβριο στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας, ανήμερα της ονομαστικής μου εορτής, όταν η Δημοτική Αρχή έριχνε το "μπαλάκι" των πληρωμών στην Κυβέρνηση και η Κυβέρνηση στη Δημοτική Αρχή.
Παρεμβήκαμε αιφνιδιαστικά στη συνεδρίαση του ΔΣ και παρά την αρχική "δυσφορία" ορισμένων, θέσαμε το θέμα προ ημερήσιας διάταξης και ελήφθη ψήφισμα για την πληρωμή των συναδελφισσών. Αυτή η παρέμβαση ήταν η έμπρακτη απόδειξη ότι τα πάντα κατακτώνται και τίποτα δεν χαρίζεται, αφού και η ίδια η Δημοτική Αρχή έπαιζε τα δικά της "παιχνίδια" στις πλάτες τους.
Ελπίζω να συνεχίσουν με την ίδια θερμή και ενότητα τον αγώνα τους, καθώς στη νέα σχολική χρόνια θα κληθούμε να δώσουμε τη "μητέρα των μαχών" για την επίτευξη του τελικού στόχου, που δεν είναι άλλος από την μετατροπή των συμβάσεων εργασίας σε αορίστου χρόνου.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο τους και καλή δύναμη!"

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Μηνύματα στο υπουργικό για πιο γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων

Τα θέματα που συζητήθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο μετά την εισήγηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη - …