Πλήρωση 4 θέσεων σχολικών τροχονόμων

Προκηρύσσει την πλήρωση 4 θέσεων εθελοντών σχολικών τροχονόμων, λόγω της κάλυψης που έχουν προκύψει στα σχολικά συγκροτήματα µέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2017 – 2018, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ∆ήμου Σητείας.

Στη θέση αυτή µπορεί να απασχοληθεί κάθε ενήλικο άτοµο, άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το αν εργάζεται ή όχι. Αρκεί να µπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και τις υποχρεώσεις του.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να καταθέσουν µέχρι την ∆ευτέρα 04/09/2017 σχετική αίτηση µαζί µε τα παρακάτω αναφερόµενα δικαιολογητικά, στο Τµήµα Προσωπικού του ∆ήµου Σητείας που βρίσκεται στο ισόγειο του ∆ηµοτικού Καταστήµατος Σητείας οδός Βαρθολοµαίου 9 στη Σητεία , κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες για τις θέσεις :

  • ∆ΗΜΟΤΙΚΟ- ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΦΑΚΑΣ- ΤΗΛ: 2843094341 (1) ΜΙΑ
  • ∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΠΙΣΚΟΚΕΦΑΛΟΥ – ΤΗΛ: 2843022036 (2) ∆ΥΟ
  • 2ου ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ- ΤΗΛ: 2843025130 (1) ΜΙΑ

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: 2 εσωκομματικά δημοψηφίσματα ζητούν στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής

Στο κείμενο τους διαφωνούν με τον πρόεδρο του κόμματος όσον αφορά την αποτίμηση του εκλογικού …