Πήραν πτυχίο και τώρα δουλεύουν....στις λαικές αγορές!(VIDEO)

Χθες οι επιτυχόντες από την μία, πανηγύριζαν για την είσοδό τους στα ΑΕΙ-ΤΕΙ και έκλεγαν από την άλλη οι αποτυχόντες, όταν την ίδια ώρα έβγαινε στον αέρα ρεπορτάζ για το επαγγελματικό μέλλον των πτυχιούχων στην Ελλάδα, που πριν μερικά χρόνια εισήχθησαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, με όνειρα και ελπίδα!

Όμως μερικά χρόνια μετά εν έτη 2017, αποκαλύπτεται ότι αυτοί οι πτυχιούχοι, τώρα παλεύουν για μία θέση εργασίας στον πάγκο της λαϊκής....

Ναι εργαζόμενοι με πτυχία στην λαική αγορά, για ένα κομμάτι ψωμί, αφήνοντας στην άκρη το μεγάλο τους όνειρο....

«Κανένας δεν κάνει το επάγγελμα που σπουδάζει. Εγώ είμαι και ευλογημένος που έχω και μπορώ να κάνω δύο δουλειές», λέει ένας πτυχιούχος γυμναστής στην κάμερα του Alpha.

Ο Βασίλης, πτυχιούχος μηχανολόγος – μηχανικός, βγάζει το μεροκάματο πουλώντας αυγά.

«Νομίζουν ότι είμαστε του Δημοτικού αλλά δεν είναι έτσι», αναφέρει και σημειώνει ότι «σπουδάζεις 3-4 χρόνια, ποντάρεις σ’ αυτό και τελικά είσαι τελείως έξω από τα νερά σου».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …