ΣΟΚ στην Αυτοδιοίκηση-Απολυμένος μαχαίρωσε Δήμαρχο(ΝΕΟ)

Τρομερές σκηνές και πανικός προκλήθηκε νωρίτερα όταν ο Δήμαρχος Ελευσίνας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα στο Δημαρχείο απά έναν άνδρα.

Ο δήμαρχος, Γιώργος Τσουκαλάς, μαχαιρώθηκε δύο φορές στο μηρό. Αμέσως μεταφέρθηκε από δημοτικούς υπαλλήλους στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του ποδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι δράστης της επίθεσης είναι ένας απολυμένος συμβασιούχος, υπάλληλος του δήμου, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται το "aftodioikisi.gr", ο συμβασιούχος εισήλθε στο γραφείο του δημάρχου. Υπήρξε διαπληκτισμός και ακολούθησε η επίθεση με το μαχαίρι.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, 42χρονος συμβασιούχος του δήμου Ελευσίνας ο οποίος πριν από λίγο επιτέθηκε με μαχαίρι στον Δήμαρχο της πόλης συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "aftodioikisi.gr", ο συμβασιούχος – δράστης της επίθεσης ο οποίος είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, με αποτέλεσμα να σταματήσει να λαμβάνει τη φαρμακευτική αγωγή του και να απουσιάσει για περίπου ενάμιση μήνα από την εργασία του.

Στον εργαζόμενο, το οποίου η οκτάμηνη σύμβαση έληγε στις 30 Σεπτεμβρίου, με απόφαση της δημοτικής αρχής κόπηκαν τα μεροκάματα κατά τη διάρκεια της απουσίας του.

Ο συμβασιούχος θεώρησε το δήμαρχο αποκλειστικά υπεύθυνο για την συγκεκριμένη εξέλιξη, η οποία τον εξόργισε.

Γι’ αυτό σήμερα μπήκε στο γραφείο του δημάρχου και μετά από διαπληκτισμό μαζί του, του επιτέθηκε με το μαχαίρι.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 8 στους 10 φορολογούμενους δεν πληρώνουν επιπλέον φόρο

Την ίδια ώρα, στις 423.000 ανέρχονται οι αυτόματες εκκαθαρίσεις φορολογικών δηλώσεων Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αυτόματης …