Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Σε συνέχεια της προσπάθειας κάλυψης πρωτογενών αναγκών επιβίωσης των μόνιμων κατοίκων του, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν τα βασικά είδη διατροφής, συνεχίζει για ένα έτος Σεπτέμβριος 2017- Σεπτέμβριος 2018 τη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου, από το Δήμο Κερατσινίου–Δραπετσώνας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση για υπαγωγή στο πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας επί των οδών Μ .Ασίας 143 στο Κερατσίνι.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο δικαιούχο από την 1/9 /2017 έως και 12 /9/2017 καθημερινά 9.00 -13.00 προκειμένου να ενημερωθούν, να ζητήσουν την έντυπη αίτηση &να πληροφορηθούν για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 8 στους 10 φορολογούμενους δεν πληρώνουν επιπλέον φόρο

Την ίδια ώρα, στις 423.000 ανέρχονται οι αυτόματες εκκαθαρίσεις φορολογικών δηλώσεων Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αυτόματης …