Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από την 18χρονη που χαροπαλεύει(VIDEO)

 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται ο  55χρονος  πατέρας στο ΚΑΤ και η 18χρονη κόρη του στο Θριάσιο Νοσοκομείο, οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν το πρωί, από άνδρες της Πυροσβεστικής, χωρίς τις αισθήσεις τους και με ελαφρά εγκαύματα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Κύπρου, στην Πετρούπολη.

Ο πατέρας και η κόρη του έχασαν τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις.

Το ιστορικό

Ο 55χρονος πατέρας της 18χρονης έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα όπου ζούσε με την κόρη του, με αποτέλεσμα να υποστούν και οι δύο σοβαρά εγκαύματα, με την κοπέλα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.  Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρέθηκαν σε τέσσερα σημεία του σαλονιού εστίες φωτιάς που είχαν ανάψει με μαγειρικό λάδι, και  φαίνεται πως έχει καεί το μισό διαμέρισμα. Ευτυχώς, η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε στα διπλανά διαμερίσματα.

Ο πατέρας φέρεται να ξυλοκόπησε και να  τραυμάτισε την 18χρονη κόρη του με μαχαίρι και μετά να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.

Τι ερευνά η Αστυνομία

Σε θρίλερ εξελίσσεται η πυρκαγιά στο διαμέρισμα στην Πετρούπολη ενώ η υπόθεση είχε από την αρχή εγείρει υποψίες στους αστυνομικούς

Λίγο πριν τις 11, η Πυροσβεστική έβγαλε από το διαμέρισμα, χωρίς τις αισθήσεις τους, τη νεαρή κοπέλα και τον πατέρα της. Αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος», όπου και διαπιστώθηκε ότι η κοπέλα έφερε τραύματα στο σώμα.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει εάν τα τραύματα τα είχε προκαλέσει ο πατέρας της, καθώς και αν πρώτα τραυμάτισε ο ίδιος την κόρη του και έπειτα έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κινεζική διαδικτυακή πλατφόρμα Temu. Ασφάλεια καταναλωτών

17 Ευρωπαϊκές Ενώσεις Καταναλωτών[1]- μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καταναλωτών (BEUC)- μεταξύ των οποίων και η …