Ιερέας(συνταξιούχος) παρενόχλησε σεξουαλικά 15χρονο...

Ένας συνταξιούχος ιερέας 72 ετών συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονου αγοριού μετά τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του μια οικογένεια στην Άνδρο. Είχε προηγηθεί η εξομολόγηση του παιδιού ότι ο παππάς θώπευσε τα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 15χρονος παραθέριζε με την οικογένεια του σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην θέση Κόρθι. Εκεί γνωρίστηκε με τον συνταξιούχο ιερέα ο οποίος διαμένει στην Αθήνα.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με τη μήνυση, πήγε να συναντήσει τον 72χρονο προκειμένου να του μιλήσει για την εκκλησία και να του ζητήσει συμβουλές. Όμως ο ηλικιωμένος άρχισε να του θωπεύει τα γεννητικά του όργανα. Το παιδί, ντροπιασμένο έφυγε τρέχοντας χωρίς όμως να πει στους γονείς του για την επίθεση που είχε δεχθεί.

Τελικά, την επόμενη ημέρα τα εξομολογήθηκε στους γονείς του και εκείνοι με τη σειρά τους κατέθεσαν μήνυση στο τοπικό Α.Τ.

Ο 72χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Σύρου όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βόλτα με το ποδήλατο έκανε ο Κ. Μητσοτάκης και η Μαρέβα– «Βοηθάει και στη χώνεψη», γράφει

Σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το τραπέζι του Πάσχα αναφέρει πως έκανε …