Γίνε μέλος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η Ένωση"

"Είσαι εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα και βαρέθηκες να σε εκμεταλλεύονται; Γράψου τώρα στο Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η Ένωση" (www.idiotikoi.gr) και προστάτεψε τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια σου! Γιατί είμαιστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι ΑΡΙΘΜΟΙ!
Εργαζόμενοι, νέοι, άνεργοι που αναζητούν εργασία και είμαστε αβέβαιοι για το μέλλον μας. Είμαστε κακοπληρωμένοι, ανασφάλιστοι χωρίς εργασιακά δικαιώματα. Δουλεύουμε σε δουλειές κακοπληρωμένες, επισφαλείς, απλήρωτες, του ποδαριού για να τα βγάλουμε πέρα το μήνα. Είμαστε αυτοί που σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό αλλά αποφασίσαμε να μείνουμε εδώ και να αλλάξουμε όχι τη χώρα, αλλά την πραγματικότητα που βιώνουμε.
Έλα μαζί μας, όλοι μαζί μπορούμε!"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγενάκης: Ερευα και για 1.000 περιπτώσεις παράνομων ενισχύσεων

Υπογράμμισε ότι όλες οι περιπτώσεις παράνομων ενισχύσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ που εντοπίσθηκαν από τις διωκτικές …