Η προκήρυξη 3 θέσεων

Ανακοινώνει την σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος Επισιτισμού, με αντικείμενο την υποστήριξη για την υλοποίηση εργασιών αποθήκευσης και διανομής (επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του ΤΕΒΑ ) σε άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, ο Δήμαρχος Κορινθίων.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν οι εξής ειδικότητες:

  • Ένας (1) Υπεύθυνος λειτουργίας αποθήκης (ΠΕ ή ΤΕ) για τον έλεγχο και την διαχείριση της αποθήκης των τροφίμων και της βασικής υλικής συνδρομής.
  • Ένας (1) Υπεύθυνος Διανομής Τροφίμων (ΔΕ) για τον έλεγχο, την αποθήκευση και την διανομή τροφίμων στον Δήμο Κορινθίων και στους λοιπούς εταίρους.
  • Ένας (1) εργάτης (ΥΕ) για την εκτέλεση εργασιών στο πλαίσιο μεταφοράς, αποθήκευσης και διανομής τροφίμων του ΤΕΒΑ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα ακόλουθα:

  1. Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση στην οποία ο υποψήφιος/-α θα δηλώνει την συμμετοχή του στην παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και την ειδικότητα που επιθυμεί και η οποία διατίθεται από τον φορέα και στην ιστοσελίδα του Δήμου στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.korinthos.gr/el/ΟΔήμος/Ενημέρωση/Δελτία Τύπου
  2. Φωτοαντίγραφο αστυνομικού δελτίου ταυτότητας.
  3. Φωτοαντίγραφο Τίτλου ή Τίτλων Σπουδών.
  4. Αντίγραφο Πιστοποιητικού Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ (όπου απαιτείται).
  5. Βιογραφικό Σημείωμα.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράνομη λειτουργία συνεργείου αυτοκινήτων σε περιοχή αμιγούς κατοικίας

Ιστορικό Ο Συνήγορος του Πολίτη κλήθηκε να διαμεσολαβήσει κατόπιν αναφοράς περί της σύννομης λειτουργίας ηλεκτρολογείου …