Το πιο κερδοφόρο επάγγελμα του 2017!(ΦΩΤΟ)

"Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα, στραφείτε στην επιστήμη των υπολογιστών". Η κοινή αυτή σοφία επιβεβαιώνεται και πάλι στην τελευταία έκθεση αποδοχών του LinkedIn.

Η μελέτη, εξετάζοντας τις τάσεις μισθών για το 2017 με βάση στοιχεία από 2 εκατομμύρια μέλη του LinkedIn, διαπίστωσε ότι αυτός ο εκπαιδευτικός τομέας είναι ο τομέας με τους υψηλότερα αμειβόμενους αποφοίτους.

Οκτώ από τις είκοσι υψηλότερα αμειβόμενες θέσεις στις ΗΠΑ σύμφωνα με το "newmoney.gr" εξακολουθούν να ανήκουν σε γιατρούς. Τα μεγαλύτερα μπόνους είναι στα οικονομικά. Και οι θέσεις εργασίας που καταβάλλονται τα υψηλότερα εισοδήματα για νέους στην αγορά εργασίας, είναι επίσης τα οικονομικά.

Ο μέσος μισθός για τους απόφοιτους σπουδαστές πληροφορικής είναι 92.300 δολάρια, ο υψηλότερος για κάθε τομέα σπουδών. Ακολουθούν όσοι σπούδασαν εικαστική τέχνη, κοινωνιολογία, και βιομηχανική μηχανική.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Β. Ιρλανδία: Ζητούμενο και σήμερα η ειρήνη

Στα 11 του ο Αντι Ρόουβεν επέζησε μίας από τις χειρότερες βομβιστικές επιθέσεις του εμφυλίου …