Επιδεινώθηκε η υγεία της 18χρονης από την Πετρούπολη!

Ένα 24ωρο μετά την εισαγωγή της 18χρονης στο νοσοκομείο, οι γιατροί εκτιμούν ότι η κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί. Αυτό που τους προβληματίζει επίσης είναι οι μώλωπες που φέρει και κάνουν λόγο για απόπειρα στραγγαλισμού. «Δεν φαίνεται το παιδί το θέμα του να έχει επέλθει από εγκαύματα, γιατί δεν φέρει εγκαύματα στο σώμα του, ούτε εισπνεόμενο έγκαυμα, το οποίο να έχει δημιουργήσει μεγάλες βλάβες.

Η ουσία του θέματος είναι ότι αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, ο εγκέφαλός της φαίνεται ότι έχει σοβαρό πρόβλημα και στη βάση αυτή κινούμαστε για το πώς έχει προκληθεί. Αλλά αυτά είναι θέματα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας», δήλωσε ο διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο», Κωνσταντίνος Παλαιορούτης, στον ε σταθμό Alpha.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, υπάρχουν ενδείξεις ότι το κορίτσι έχει σημάδια από στραγγαλισμό. Αυτά, όπως λένε, προξένησαν και τις σοβαρές βλάβες στον οργανισμό της και κυρίως στον εγκέφαλο.

Φίλοι της οικογένειας υποστηρίζουν ότι ο 55χρονος δεν μπορούσε να αποδεχτεί το γεγονός ότι η σύζυγός του τον εγκατέλειψε, παίρνοντας μαζί και τον ανήλικο γιο της.

Όπως μετέδωσε επίσης ο Alpha, κάποια στιγμή, το 18χρονο κορίτσι, βλέποντας και τη βίαιη συμπεριφορά του, έστειλε ένα μήνυμα από το κινητό στη μητέρα του. «Μην τολμήσεις να γυρίσεις πίσω. Αυτός δεν πρόκειται να αλλάξει», ανέφερε σε αυτό. Ο πατέρας βρήκε το μήνυμα στο κινητό του κοριτσιού και θεώρησε πως βάζει εμπόδια στην επανασύνδεση με τη μητέρα του. Γι’ αυτό τον λόγο της επιτέθηκε, τη χτύπησε, τη μαχαίρωσε στο στήθος και στο χέρι και στη συνέχεια το στραγγάλιζε το παιδί και έβαλε φωτιά. Οι Αρχές θεωρούν πως το ότι έβαλε τη φωτιά ήταν μέρος του σχεδίου του για να καλύψει τα ίχνη του.

Οι γιατροί ελπίζουν πλέον σε ένα θαύμα για να σωθεί η 18χρονη. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα σημάδια στο λαιμό της κοπέλας προέρχονταν από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα που προσπάθησε να την σκοτώσει πνίγοντάς την ενώ αμέσως μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Γείτονες άκουσαν μάλιστα την κοπέλα να καλεί σε βοήθεια, ενώ είχαν προηγηθεί τσακωμοί τις προηγούμενες ημέρες όπου πάλι γείτονες είχαν ακούσει τον πατέρα να απειλεί ευθέως την κόρη πως θα έβαζε φωτιά…

Μια  οικογενειακή τραγωδία ήρθε στο φως μετά την φωτιά  που ξέσπασε  εχτές σε διαμέρισμα 2 ορόφου επί της οδού Κύπρου 52.

Ο πατέρας  άρπαξε ένα μαχαίρι, μπήκε στο δωμάτιο της και της επιτέθηκε προκαλώντας της αμυχές στο λαιμό, το στήθος και το χέρι. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε βρέθηκε αργότερα ματωμένο μέσα στο σπίτι από τους αστυνομικούς.

Κανένας μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η κοπέλα να ήταν αναίσθητη όταν ο 55χρονος έβαλε 4 εστίες πυρκαγιάς μέσα στο διαμέρισμα.

Όπως αποκαλύφθηκε ο πατέρας της είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική ενώ εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες.

Ο 55χρονος πατέρας και η 18χρονη κόρη του να υπέστησαν  αναπνευστικά και επιδερμικά εγκαύματα και να νοσηλεύονται πλέον διασωληνωμένοι, η κόρη στο Θριάσιο και σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και ο πατέρας της στο ΚΑΤ έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Οι τσακωμοί και οι φωνές στο σπίτι ήταν πολύ συχνοί και έτσι στις αρχές Αυγούστου κιόλας η σύζυγός του δεν άντεξε άλλο, πήρε τον 13χρονο γιο τους και έφυγαν από το σπίτι, πηγαίνοντας στο πατρικό της στην Κέρκυρα και πίσω έμεινε η 18χρονη κόρη με τον πατέρα, που βίωσε όλη την κλιμάκωση της επιδείνωσης της κατάστασής του.

Η σύζυγος του 55χρονου και μητέρα της 18χρονης που ζει στην Κέρκυρα με τον μικρότερο γιο, ήρθε εσπευσμένα στην Αθήνα, όπου κατέθεσε στην Ασφάλεια και αγωνιά για την τύχη της κόρης της.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Λευτέρης Αυγενάκης: Μήνυση από τον υπάλληλο του αεροδρομίου

Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής Μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη …