Woman signing a car insurance policy, the agent is holding the document

Ελέγξτε μόνοι σας αν είναι ανασφάλιστο ή όχι το όχημα σας

Πάνω από 1.000.000 πρόστιμα-παράβολα έχουν αναρτηθεί στo Taxis, στα ΑΦΜ των κατόχων ανασφάλιστων οχημάτων, αλλά την ίδια ώρα, πολλά από αυτά δεν είναι ανασφάλιστα, ή ασφάλισαν το αυτοκίνητό τους λίγο πριν αναρτηθεί το πρόστιμο, οπότε αυτό δεν ισχύει.

Εκτός ωστόσο από το να ζητήσουμε ενημέρωση από την εταιρεία που ασφάλισε το αυτοκίνητό μας, για να προωθήσουμε το διαγραφής από τη λίστα, έχουμε την δυνατότητα, να ελέγξουμε μόνοι μας αν το όχημα μας  βρίσκεται ή όχι στην επίμαχη λίστα των ανασφάλιστων του Υπουργείου Οικονομικών.

Με το παραπάνω Link συνδέεστε με το site του “Επικουρικού Κεφαλαίου”. Εκεί συμπληρώνετε το ΑΦΜ σας, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σας, συμπληρώνεται και τον κωδικό ασφαλείας (για να διαπιστώσει το σύστημα οτι είστε πραγματικός επισκέπτης και όχι Robot) και άμεσα μαθαίνετε την απάντηση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βρούτσης για Βερολίνο: «Ουδείς Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή σε συλληφθέντες»

Κανείς Έλληνας δεν βρίσκεται ανάμεσα στους νοσηλευόμενους ή τους συλληφθέντες μετά τα επεισόδια σε σταθμό …