Πρόσκρουση του SEA JET 2 στο λιμάνι της Σίφνου

Στο λιμάνι της Σίφνου προσέκρουσε το Sea Jet 2, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο πλοίο και να τραυματιστούν ελαφρά δύο άτομα.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού, εκτός από τους δύο ελαφρά τραυματίες, καλά στην υγεία τους είναι οι υπόλοιποι 149 επιβάτες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το πλοίο.

Οι τραυματισμοί των δύο επιβατών προήλθαν μετά από πρόσκρουση στο λιμάνι της Σίφνου κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, του ταχύπλοου καταμαράν. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, ο ένας εκ των επιβατών τραυματίστηκε ελαφρά στο μέτωπο και ο άλλος στον αυχένα.

Οι υπόλοιποι 194 επιβάτες του πλοίου, που έχει υποστεί υλικές ζημιές στο πρωραίο τμήμα στην πλώρη δεξιά, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια. Το «Sea jet 2», στο οποίο θα απαγορευθεί ο απόπλους, εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιά-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Φολέγανδρο-Σαντορίνη-Κουφονήσι-Νάξο-Μύκονο-Σαντορίνη-Φολέγανδρο-Μήλο-Σίφνο-Σέριφο-Πειραιά. Οι επιβάτες που είχαν προορισμό τα άλλα νησιά,αναμένεται να προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Ακόμα δεν έχουν γίνει σαφή τα αίτια του ατυχήματος, αν και θεωρείται πιθανό να ευθύνονται γι αυτό οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο σημείο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

e-ΕΦΚΑ. Επανυπολογισμός συντάξεων και αναδρομικά συνταξιούχων

Επανυπολογισμός συντάξεων και αναδρομικά συνταξιούχων. Ο e-ΕΦΚΑ με συνέπεια, επίπονη επεξεργασία και εντατικό επανέλεγχο, καταβάλλει …