Σήμερα η κηδεία της 18χρονης Ειρήνης

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας της 18χρονης για τον θάνατό της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του κοριτσιού οφείλεται από τα τραύματα με μαχαίρι που της προκάλεσε ο πατέρας της στο λαιμό και όχι από την φωτιά που έβαλε στο σπίτι για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Η Ειρήνη δεν τα κατάφερε η 18χρονη κοπέλα πάλεψε αλλά τα τραύματα και τα εγκαύματα από το χέρι του πατέρα της ήταν τέτοια που έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Ο πατέρας όμως είναι χωρίς μηχανική υποστήριξη και συνεχίζει να νοσηλεύεται πλέον στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Ο 55χρονος πατέρας από την Πετρούπολη που κατηγορείται για τον θάνατο της 17χρονης κόρης του.

Ο άνδρας όπως και η άτυχη κοπέλα  είχαν απεγκλωβιστεί από τους πυροσβέστες και διακομίστηκαν με εισπνευστικά εγκαύματα στο νοσοκομείο Παμμακάριστος.

Από εκεί ο 55χρονος διακομίστηκε στο ΚΑΤ και η κόρη του στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Θρίασιο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάστασή της ήταν πολύ κρίσιμη, με την κοπέλα να μην τα καταφέρνει και να αφήνει την τελευταία της πνοή…


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 8 στους 10 φορολογούμενους δεν πληρώνουν επιπλέον φόρο

Την ίδια ώρα, στις 423.000 ανέρχονται οι αυτόματες εκκαθαρίσεις φορολογικών δηλώσεων Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αυτόματης …