ΓΣΕΕ: Αδιαπραγμάτευτη η αξιοπρέπειά μας(ΦΩΤΟ)

Στην Θεσσαλονίκη χτυπά ήδη η καρδιά του εργατικού κινήματος, ενόψει την μεγάλης συγκέντρωσης που συνδιοργανώνουν η ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, στο Άγαλμα του Βενιζέλου και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει.

Το πρωί της Πέμπτης παραχωρήθηκε κοινή συνέντευξη τύπου στο χώρο του Εργατικού Κέντρου, όπου μεταξύ άλλων τονίστηκαν αναλυτικά τα χτυπήματα που έχουν δεχθεί τα τελευταία χρόνια με το πρόσχημα της λιτότητας οι εργαζόμενοι.

Καταγγέλθηκε η πολιτική της κυβέρνησης με τις μέχρι τώρα αλλαγή των εργασιακών σχέσεων και παρουσιάστηκαν στοιχεία, για την σημερινή κατάσταση της εργατικής τάξης.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, απηύθυνε μαζικό κάλεσμα στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών, να δώσουν δυναμικό παρόν στην συγκέντρωση και πορεία, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι η υφιστάμενη εικόνα δεν μπορεί να συνεχιστεί!

 

Το πρόγραμμα δράσης Παρασκευής-Σαββάτου:

  • Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, το προεδρείο της ΓΣΕΕ μαζί με τα προεδρεία Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, θα περιοδεύσουν σε χώρους εργασίας, προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους για θέματα που τους αφορούν αλλά και την συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.
  • Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και πορεία.

Το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη και οι παρεμβάσεις που θα προηγηθούν αποτελούν την αφετηρία των νέων κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ. Απέναντι στη νέα λαίλαπα μέτρων που υλοποιεί η κυβέρνηση, ο αγώνας είναι μονόδρομος.

Η Συνομοσπονδία θα συνεχίσει αγωνιστικά και μαχητικά! Για την κοινωνία με την κοινωνία στους δρόμους του αγώνα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σωρεία λαθών στις προσυμπληρωμένες δηλώσεις - Παράταση ζητούν λογιστές και φοροτεχνικοί

Αυξάνονται τα παράπονα λογιστών και φοροτεχνικών ότι οι τράπεζες και οι φορείς του Δημοσίου δεν …