Προσλήψεις στο Δημόσιο με γραπτούς διαγωνισμούς

Τη διενέργεια γραπτών διαγωνισμών μέσω του ΑΣΕΠ στα μέσα του 2018 για την πρόσληψη νέων πτυχιούχων στο Δημόσιο εξήγγειλε στην παρουσίαση της εθνικής στρατηγικής για την διοικητική μεταρρύθμιση, ο πρωθυπουργός, με σκοπό την  προσέλκυση νέων πτυχιούχων στο δημόσιο.

Μεταξύ άλλων εξετάζεται η θέσπιση πρόσθετων κινήτρων που θα διευκολύνουν τον επαναπατρισμό και την επανεγκατάσταση τους», ώστε να ενθαρρυνθεί η συμμετοχή στους διαγωνισμούς αυτούς, καταξιωμένων Ελλήνων επιστημόνων του εξωτερικού.

Αναμένετα εφόσον ισχύσουν οι εξαγγελίες, μέχρι το τέλος του έτους να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για τις εν λόγω προσλήψεις, με τον ακριβή αριθμό των προσληφθέντων και τις ημερομηνίες στις οποίες θα οριστούν οι γραπτοί διαγωνισμοί.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συντάξεις Ιουνίου 2024. Πληρωμή σε δύο ημερομηνίες

Συντάξεις Ιουνίου 2024. Πληρωμή σε δύο ημερομηνίες των κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιουνίου 2024   Οι …