Πάτησε από λάθος τον 8χρονο γιο της με το...αυτοκίνητο!

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία λίγο έλειψε να σημειωθεί όταν η οδηγός ενός αυτοκινήτου παρέσυρε με το αυτοκίνητο της το ίδιο της το παιδί, στην περιοχή των Λενταριανών στα Χανιά το μεσημέρι της Δευτέρας .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretapost.gr, και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, την ώρα που η γυναίκα έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο της, δεν είδε τον ανήλικο γιο της, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον ρίξει στο έδαφος. Από την τρελή πορεία που ακολούθησε το όχημα, παρασύρθηκε και η γιαγιά του παιδιού, η οποία προσπάθησε να το απομακρύνει από το σημείο, όταν είδε το όχημα να έρχεται κατά πάνω του.

Τελικά το αυτοκίνητο, αφού προσέκρουσε και σε ένα ακόμη όχημα, κατέληξε σε τοίχο, με την οδηγό σοκαρισμένη, να μη μπορεί να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκε, παρέλαβε και μετέφερε τον 8χρονο στο νοσοκομείο, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένο, ενώ η γιαγιά δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό. Το τμήμα Τροχαίας Χανίων διενεργεί προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …