Νέο περιστατικό επίθεσης σε εργαζόμενο

Μαχαίρι μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών και των θαμώνων του καταστήματος, στο οποίο εργάζεται ο νεαρός σερβιτόρος που δέχθηκε την επίθεση, έβγαλε 25χρονος, τραυματίζοντάς τον στον λαιμό, λόγω μεταξυ τους προσωπικών διαφορών, για τα ακίνητα τους που γειτνιάζουν.

Ο 25χρονος που επιτέθηκε στον 30χρονο σερβιτόρο συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ σύμφωνα με το "dimokratiki.gr" υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου πέταξε το μαχαίρι, το οποίο και βρέθηκε μέσα σε έναν υπόνομο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τραυματίας, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να γίνουν γνωστές με την ολοκλήρωση της αυτόφωρης διαδικασίας. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ρόδου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

IOBE: Σταθερός ο δείκτης οικονομικού κλίματος

Σε καμπή βρίσκεται η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ   Στα …