Τραγωδία: Μητέρα πέθανε μπροστά στα μικρά παιδιά της μέσα στο σχολείο τους

Τραγωδία σήμερα το πρωί έξω από δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. Την ώρα που τελείωνε η προσευχή και ενώ τα παιδιά έμπαιναν στις αίθουσες τους για μάθημα, μία μαμά, σωριάστηκε δίχως αισθήσεις στο έδαφος.

Όλα συνέβησαν όταν η γυναίκα, πήγε σήμερα το πρωί τα παιδιά της στο σχολείο τους.

Λίγα λεπτά αφού είχε ολοκληρωθεί η πρωινή προσευχή των μαθητών και η ίδια στεκόταν στον εξωτερικό χώρο του σχολείου, ξαφνικά σύμφωνα με το "neakritι" κατέρρευσε και έπεσε στο έδαφος μπροστά στα μάτια δεκάδων άλλων γονιών, που στέκονταν στον ίδιο χώρο.

Αμέσως στο πλευρό της έσπευσαν γονείς που βρίσκονταν και εκείνοι εξωτερικά του σχολείου παρέχοντας στην 33χρονη τις πρώτες βοήθειες και ειδοποιώντας ευθύς αμέσως το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο με γιατρό, παρέλαβε τη γυναίκα έχοντας υποστεί ανακοπή και σε όλη την διάρκεια της διαδρομής, γίνονταν  Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), χωρίς ωστόσο τελικά η ίδια να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, ξεκινώντας πλέον για το δικό της μοναχικό ταξίδι.

Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα κατέληξε έχοντας υποστεί ανεύρυσμα εγκεφάλου.

Ουδείς μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμη τι ακριβώς συνέβη ενώ ο πόνος είναι βαρύς για την οικογένεια της άτυχης μητέρας που άφησε ορφανά δυο παιδιά, το περιβάλλον της αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα του δημοτικού σχολείου όπου και διαδραματίστηκε το τραγικό περιστατικό.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της νεαρής μητέρας πρόκειται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρωμές ΟΠΕΚΑ, ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, ενοικίου, προνοιακά Μαιου 2024

ΟΠΕΚΑ. Πληρωμή ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, ενοικίου, προνοιακά επιδόματα και παροχές για τον μήνα Μάιο 2024. …