63.796.674,70 ευρώ για το Κοινωνικό Επίδομα

Με απόφαση της υπουργού Εργασίας Εφ. Αχτσιόγλου εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 63.796.674,70€ (εξήντα τρία εκατομμύρια επτακόσιες ενενήντα έξι χιλιάδες εξακόσια εβδομήντα τέσσερα ευρώ και εβδομήντα λεπτά) για την πληρωμή μηνός Σεπτεμβρίου σε 273.913 (διακόσιους εβδομήντα τρεις χιλιάδες εννιακόσιους δεκατρείς) δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύη (ΚΕΑ).

Η ακριβής ημερομηνία πληρωμής δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Ωστόσο αναμένεται να γίνει το διάστημα  26 – 28 Σεπτεμβρίου.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

ΑΠΟΦΑΣΗ 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [211.17 KB]


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης από Θεσσαλονίκη: Να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης για τη στάση του απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών

Επισήμανε ότι "η αναμέτρηση των ευρωεκλογών πρέπει να γίνει το τέλος της αλαζονείας και η …