ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα κοπτικής–ραπτικής

Συνεχίζεται μέχρι τον Οκτώβριο το δωρεάν Εργαστήρι «Κοπτικής –Ραπτικής και Επιδιόρθωσης ρούχων» που διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν αξιοποιώντας την εμπειρία της εθελόντριας Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Χρυσούλας Πέτρου, μαζί με την  πολύτιμη βοήθεια της εθελόντριας  Νατάσας Σφυρή, ξεκινούν σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στις 17.00.

Το εργαστήρι θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και ώρες 17:00 έως 19:00μμ, στον ισόγειο χώρο του Δήμου Γαλατσίου, (αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ) στην οδό Ιπποκράτους 7.

Ειδικότερα, μέσα από το εργαστήρι οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πως να ‘μεταμορφώνουν’ τα παλιά ρούχα σε καινούρια και ….. στα μέτρα τους. Επίσης μαθαίνουν πώς να  εξοικονομούν χρήματα μετατρέποντας ή δημιουργώντας τα δικά τους ρούχα ή πως μπορούν να κάνουν μια νέα αρχή φτιάχνοντας ρούχα για άλλους.

Τηλέφωνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας: 210-2222011 και 210-2143376.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …