Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Ραγδαία αναμένεται να είναι η μεταβολή του καιρού, η οποία θα ξεκινήσει το βράδυ της Κυριακής από την δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα και θα συνεχιστεί τις προσεχείς ημέρες. Η μεταβολή αυτή θα περιλαμβάνει βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται τοπικά να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν :

Τη νύχτα της Κυριακής το βόρειο ιόνιο (κυρίως η Κέρκυρα) και πιθανόν οι παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου.

Αύριο, Δευτέρα, το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία και πιθανόν πρόσκαιρα, προς το μεσημέρι, η δυτική Πελοπόννησος και η δυτική στερεά. Προς το βράδυ η κεντρική Μακεδονία (κυρίως οι δυτικές περιοχές) και η Θεσσαλία.

Την Τρίτη(26-9-17), κατά διαστήματα πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, οι Σποράδες και η βόρεια Εύβοια και, πιθανόν, η κεντρική Μακεδονία και η ανατολική Θεσσαλία.

Η σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων θα ξεκινήσει από τις βραδινές ώρες της Τρίτης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …