Θέση στην ΕΠΠ

Τις κύριες αρμοδιότητες, μιας θέσης ανακοινώνει ώστε άμεσα να υπάρξει κάλυψή της με το κατάλληλο πρόσωπο, που θα αναλάβει να διεκπεραιώσει τις εκκρεμότητες, η Εταιρεία Προστασίας Πρεσπών (ΕΠΠ), που ζητά "Συντονιστή" του Τμήματος Επικοινωνίας και όλων των σχετικών δράσεων της.

Αρμοδιότητες:

  •  Σχεδιασμός 5ετούς στρατηγικής επικοινωνίας (2018-2022) της ΕΠΠ σε συνεργασία με το αρμόδιο προσωπικό της ΕΠΠ
  •  Σχεδιασμός ετήσιου πλάνου εργασίας του Τμήματος Επικοινωνίας σε συνεργασία με το αρμόδιο προσωπικό της ΕΠΠ
  •  Δημιουργία επικοινωνιακού υλικού για την ΕΠΠ και τις δράσεις της (π.χ. έντυπα, ενημερωτικά γράμματα, δελτία τύπου, ψηφιακό υλικό, video)
  •  Σχεδιασμός και διοργάνωση εκδηλώσεων σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο
  •  Συμβολή στο πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της ΕΠΠ σε συνεργασία με το αρμόδιο προσωπικό της ΕΠΠ
  •  Συντονισμός των δράσεων ερμηνείας περιβάλλοντος για τους επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής σε συνεργασία με το αρμόδιο προσωπικό της ΕΠΠ
  •  Συμμετοχή στη δημιουργία και διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας της ΕΠΠ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση spp@line.gr έως και τις 27/09/2017.

Δεν είναι απαραίτητη η κατάθεση βιογραφικού σημειώματος. Βιογραφικά σημειώματα που δεν συνοδεύονται από την αίτηση δεν θα γίνονται δεκτά.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …