Προσλήψεις για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών

Ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου Ι∆ΟΧ, για την αντιµετώπιση άµεσων εποχικών υπηρεσιακών αναγκών της ∆ιεύθυνσης Πρασίνου, δίµηνης διάρκειας ο Δήμος Βόλου.

Ειδικότητες:

  • πέντε (5) Κηπουρών ∆Ε
  • δέκα (10) Εργατών Καθαριότητας ΥΕ
  • ένα (1) χειριστή τρακτέρ (µε καταστροφέα χόρτων και πούµα)
  • ένα (1) χειριστή καλαθοφόρου οχήµατος
  • δύο (2) οδηγών µε δίπλωµα Γ΄ κατηγορίας

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, µαζί µε τα σχετικά δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ∆ήµος Βόλου, ∆ιεύθυνση ∆ιοικητικών Υπηρεσιών, κτίριο ∆ηµοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας, Λεωφόρος Ειρήνης 131, απευθύνοντάς την στο Τµήµα ∆ιαχείρισης Ανθρώπινου ∆υναµικού (τηλ. επικοινωνίας: 24213-53121 και 24213-53122),

όπου θα διατίθενται και έντυπα αιτήσεων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την επόµενη της δηµοσίευσης στην εφηµερίδα δηλ. ξεκινά την 27/9/2017 και λήγει την 30/9/2017.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ορκίζεται σήμερα για να διαλυθεί αύριο η Βουλή που προέκυψε από τις εκλογές της 21ης Μαϊου

Όλες οι διαδικασίες μέχρι τη διάλυσή της και την προκήρυξη των νέων εθνικών εκλογών Παρουσία …