Επήλθε λύση στην on line διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων

Σε χρόνο που δεν θα απέχει σημαντικά από τις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί (5 και 12 Νοεμβρίου), θα στηθούν τελικά οι κάλπες για την εκλογή του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, καθώς η επιτροπή Αλιβιζάτου συσκέφθηκε την Παρασκευή και αφού εξέτασε τις προσφορές που είχαν κατατεθεί, φαίνεται να καταλήγει σε μια συνδυαστική πρόταση των εταιριών Wind και OTS που θα αναλάβουν από κοινού την ηλεκτρονική διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων, με κόστος που κυμαίνεται περί τις 400 χιλιάδες ευρω.

Η επιτροπή εξουσιοδότησε τον Νίκο Αλιβιζάτο να έλθει σε επαφή με τις εταιρίες προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Εξασφαλίζεται έτσι το βασικό ζητούμενο που έθεταν οι υποψήφιοι για την on line διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων.

Σε ότι αφορά στο χρόνο και όπς εξηγεί το "news.in.gr" η OTS στην προσφορά της επεσήμανε ότι μπορεί να είναι έτοιμη στις 5 Νοεμβρίου. Ωστόσο δεν αποκλείεται για τεχνικούς λόγους να υπάρξει μια αναβολή για το τέλος Νοεμβρίου ή το αργότερο αρχές Δεκεμβρίου.

Το θέμα της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας δεν συζητήθηκε, όμως ο εκπρόσωπος του Σταύρου Θοεδωράκη δήλωσε ότι μετά τη συμφωνία με τις εταιρίες θα καταθέσει πλήρη πρόταση για τη διεξαγωγή της.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …