Μία η θέση στο "ΚΓΜΕ Διοτίμα"

Το ΚΓΜΕ Διοτίμα υλοποιεί πρόγραμμα προστασίας επιζησασών έμφυλης βίας (GBV survivors) και στο πλαίσιο αυτό, αναζητά έναν/μία δικηγόρο με έδρα τη Λαμία, για την νομική υποστήριξη και διεκπεραίωση των υποθέσεων των ωφελούμενων, οι οποίες ενδεικτικά θα αφορούν ποινικές διαδικασίες (υποβολή μήνυσης, παρακολούθηση υπόθεσης, παράσταση στο ακροατήριο, δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής), πολιτικές διαδικασίες (ασφαλιστικά μέτρα, προσωρινή διαταγή, ρύθμιση ζητημάτων επιμέλειας και διατροφής) και διοικητικές διαδικασίες (ενώπιον δημόσιων υπηρεσιών και κυρίως Υπηρεσίας Ασύλου).

Απαραίτητα προσόντα:

  1.  Τουλάχιστον πενταετής εμπειρία στη δικηγορία και σε διαδικασίες ασύλου.
  2.  Πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας.
  3.  Εμπειρία στο χειρισμό υποθέσεων έμφυλης βίας (ενδοοικογενειακή βία, θύματα trafficking).
  4.  Προηγούμενη συνεργασία (σε εθελοντική ή αμειβόμενη θέση) με φορέα της Κοινωνίας των Πολιτών θα συνεκτιμηθεί

Παρακαλώ πολύ όπως αποστείλετε τα βιογραφικά σας σημειώματα μέχρι την Παρασκευή 6/10/2017 υπ’ όψιν της Δέσποινας Τσούμα στο diotima@otenet.gr


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …