Πάγωσε ο δικαστικός κλάδος από το θάνατο του Επαμεινώνδα Βρακατσέλη

Σοκ έχει προκαλέσει στα Βριλήσσια αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Περατιά Βόνιτσας, ο θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη, που έπεσε στο κενό από το διαμέρισμα 4ο ορόφου, όπου κατοικούσε με την οικογένεια του στην οδό Σαλαμίνος στα Βριλήσσια.

Γείτονες και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν τον 63χρονο εισαγγελέα, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ήταν όμως ήδη πολύ αργά.

Πρόκειται για έναν αδέκαστο λειτουργό της δικαιοσύνης, ο οποίος βρέθηκε στην έδρα σε αρκετές πολύκροτες υποθέσεις που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη.

Ήταν εισαγγελέας της έδρας στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία το Μάρτιο του 2007, αλλά και στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης ήταν γνωστός για την ακεραιότητα και το ήθος του. Οι γείτονες του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για ένα άνθρωπο ευγενικό και καλοσυνάτο που συχνά βοηθούσε τον συνάνθρωπο με διακριτικότητα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ σήμερα το πρωί η ταφή έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.

Αρχικά εκτιμήθηκε ως αυτοκτονία, αλλά όπως προκύπτει ο θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη, οφείλεται σε δυστύχημα και όχι σε αυτοκτονία.

Ο Επαμεινώδας Βρακατσέλης όπως δημοσιεύει το "thetoc.gr" ανέβηκε σε μία καρέκλα με ροδάκια για να κρεμάσει μία κουρτίνα στο σπίτι του, η καρέκλα όμως έφυγε με αποτέλεσμα να εκσφενδονισθεί ο εισαγγελέας από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου και να κάνει βουτιά στο κενό, που είχε σαν αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αυτός που δυσφημεί τη χώρα, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

"Ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη …