«Βόμβα» από τα αποτελέσματα διπλού πορίσματος εσωτερικού ελέγχου

Ένας συνολικός αριθμός – «μαμούθ» 2.305 συντάξεων εκδόθηκαν παρανόμως, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής», η οποία επικαλείται «δύο πορίσματα – βόμβες του εσωτερικού ελέγχου για το όργιο με τις επικουρικές στο ΕΤΕΑΕΠ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι συντάξεις αυτές εκδόθηκαν και πληρώθηκαν από το 2015 και μετά χωρίς να εφαρμοστεί ο νέος νόμος με τον δυσμενέστερο τρόπο υπολογισμού.

Οι ελεγκτές ζητούν να επιστρέψουν τα λεφτά οι συνταξιούχοι, ενώ αφήνουν έκθετο τον διοικητικού του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης.

Σύμφωνα πάντα με το πρωτοσέλιδο, οι συντάξεις δόθηκαν σε ΕΡΤ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, Δημόσιο, παρακάπτοντας τη λίστα των 126.000 δικαιούχων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 27/04 στις 05.30, στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» με τον Χρήστο Κούτρα Αύριο, Σάββατο 27/04 ο …