Δεν έπεισε ο πατέρας της άτυχης 18χρονης από το Περιστέρι

Προφυλακιστέος κρίθηκε αμέσως μετά την απολογία του ενώπιον της 8ης τακτικής ανακρίτριας ο 55χρόνος από την Πετρούπολη, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης του στην Πετρούπολη στα τέλη Αυγούστου 2017.

Ο κατηγορούμενος έδωσε τυπική απολογία στην ανακρίτρια, αλλά με΄σω του συνηγόρου του ζήτησε από την ανακρίτρια να διενεργήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Αμέσως μετά την απολογία του ο 55χρονος επέστρεψε στο Σισμανόγλειο όπου νοσηλεύεται. Πληροφορίες πάντως από το περιβάλλον του κατηγορουμένου αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος έχει νοσηλευτεί τέσσερις φορές στο παρελθόν.

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Νικόλαος Μίχος, ανέφερε ότι δεν έχει σχηματίσει υπερασπιστικό ισχυρισμό καθώς δεν είναι εφικτή η επικοινωνία με τον πελάτη του.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …