Στην τελική ευθεία η 3η δόση του οικογενειακού επιδόματος-Η καταβολή

Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, η έγκριση από την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ποσού 232 εκατ. ευρώ, σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου να επιχορηγηθεί ο ΟΓΑ για την καταβολή του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων του άρθρου 1 του ν. 4093/2012 και του άρθρου 40 του ν. 4141/2013 Γ’ τριμήνου 2017, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.

Αυτό σημαίνει πως η 3η δόση του οικογενειακού επιδόματος, εκτός απροόπτου θα πιστωθεί στους δικαιούχους μέσω των τραπεζικών τους λογαρισμών το αργότερο έως τις 20 του μηνός.

ΑΠΟΦΑΣΗ 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [473.68 KB]


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …