Αυτοί είναι οι 6.225 μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου(Τα ονόματα ΕΔΩ)

Στη δημοσιότητα δόθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων η νέα λίστα με τους συνολικά 6.225 μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, φυσικά πρόσωπα που χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ.

Η λίστα, που έχει αναρτηθεί στο Taxisnet, είναι επικαιροποιημένη με βάση τα στοιχεία έως και τις 9 Αυγούστου 2017 και δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν οφειλές που έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση τμηματικής καταβολής.

Στην λίστα που δημοσίευσε η ΑΑΔΕ δεν περιλαμβάνονται οφειλές οι οποίες έχουν υπαχθεί σε διευκόλυνση τμηματικής καταβολής ή σε νομοθετική ρύθμιση τμηματικής καταβολής, οι οφειλές για την καταβολή των οποίων έχει διαταχθεί αναστολή με δικαστική απόφαση σύμφωνα με τα οριζόμενα στο αρθ.3 ΠΟΛ 1185/2011, οι οφειλές υπό δικαστική αμφισβήτηση καθώς και οι οφειλές αποβιωσάντων και πτωχών.

Η ΛΙΣΤΑ ΕΔΩ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …