Μία η θέση για συντροφιά σε ηλικιωμένη γυναίκα

Για να κρατήσει συντροφιά σε ηλικιωμένη γυναίκα η οποία διαμένει κάποιες ώρες μόνη της σε χωριό που βρίσκεται πολύ κοντά στη Νεάπολη και στον Άγιο Νικόλαο Νομού Λασιθίου, αναζητείται κοινωνικός λειτουργός/ψυχολόγος/εργοθεραπευτής.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, λόγω προσφάτου εγκεφαλικού, αν και έχει μικρές δυσκολίες στην όραση και στη μνήμη, αυτοεξυπηρετείται πλήρως.

Αναζητείται άτομο το οποίο να μπορεί μέσα από κατάλληλες ασκήσεις και δραστηριότητες ενδυνάμωσης να αυξήσει τη λειτουργικότητα και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής της ηλικιωμένης γυναίκας.

Η θέση αφορά μερική ή πλήρη απασχόληση.

Καλύπτονται τα έξοδα μεταφοράς από/προς τη Νεάπολη ή τον Άγιο Νικόλαο Νομού Λασιθίου. Εναλλακτικά, παρέχεται και η επιλογή δωρεάν διαμονής σε ανεξάρτητη κατοικία στο χωριό για μερικές μέρες ή όλη την βδομάδα.

Πληροφορίες: info@nuestromundo.gr


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …