Προχωρά σε προσλήψεις ο ΟΑΕΔ

Πως προτίθεται να καλύψει συμπληρωματικά τις ανάγκες των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Κιλκίς, Ιωαννίνων & Σπάρτης σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για το σχολικό έτος 2017-2018, ανακοινώνει ο Ο.Α.Ε.Δ.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, μπορούν να υποβάλουν ή να αποστείλουν προς αξιολόγηση αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από 23/10 έως 25/10/2017.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων, τις ώρες παραλαβής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δίνονται στις ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του ΟΑΕΔ, καθώς και στο site του Οργανισμού www.oaed.gr.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …