Στη στεριά "έβγαλε" ο "Δαίδαλος" εκδρομικό σκάφος!(VIDEO)

Η κακοκαιρία περνά και από τη Ρόδο με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Καράβι παρασύρθηκε και βγήκε από τη θάλασσα στη στεριά...

Η Ρόδος ξανά στο επίκεντρο της κακοκαιρίας. Ένα εκδρομικό σκάφος το οποίο ήταν δεμένο στην θαλάσσια περιοχή του Κορακόνερου, κοντά στην Α1, παρέσυρε ο «Δαίδαλος» κακοκαιρία, με αποτέλεσμα να το βγάλει στη στεριά .

Μέχρι αυτή την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος διαρροής καυσίμων.

Στο σημείο όπως ενημερώνει το "rodiaki" έσπευσε από νωρίς κλιμάκιο αξιωματικών  του Λιμενικού Σώματος με επικεφαλής τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ρόδου κο Σπύρο Τάττη, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και να ακολουθηθεί ασφαλής διαδικασία ρυμούλκησης του σκάφους.

Εν τω μεταξύ, άστατος είναι ο καιρός σε μεγάλος μέρος της χώρας, με τον «Δαίδαλο» να δίνει… δυναμικό παρών, φέρνοντας καταιγίδες, αλλά και χαλαζόπτωση.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αρχηγικός «συνωστισμός» στη Βόρεια Ελλάδα

Για τη Νέα Δημοκρατία είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή με τα κόμματα από τα δεξιά …