Εργαζόμενος κινδύνευσε να καεί ζωντανός από επίθεση αγνώστων

Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο αστυνομικών τμήμα της Πεύκης. Άγνωστοι πέταξαν δεκάδες μολότοφ και έκαψαν δυο υπηρεσιακά αυτοκίνητα. Σκοπός τους φαίνεται να ήταν να κάψουν ζωντανούς τους αστυνομικούς.

Στην είσοδο του τμήματος υπήρχε αστυνομικός σκοπός που λιγο έλειψε να καεί ζωντανός απο την επίθεση με τις μολότοφ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ομάδα περίπου 10 ατόμων που φορούσαν κουκούλες και κράνη, λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα, έφτασαν έξω από το τμήμα που βρίσκεται στην οδό Κονίτσης και εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και πέτρες.
Από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε ένα περιπολικό και ένα ΙΧ, ενώ οι δράστες μετά από περίπου δυο λεπτά «εξαφανίστηκαν» στα στενά της περιοχής.
Δεν έγιναν συλλήψεις ή προσαγωγές, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική που προχώρησε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα δύο οχήματα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …