Έως 1η Νοεμβρίου τα συγκεντρωτικά στοιχεία της αξιολόγησης

Να αποστείλουν στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΔΑ τα συγκεντρωτικά στοιχεία αναφορικά με την εφαρμογή των ανωτέρω διαδικασιών της αξιολόγησης των υπαλλήλων τους, το αργότερο έως 1/11/2017, ζητά από τις Διευθύνσεις
Διοικητικού-Προσωπικού, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με εγκύκλιο του, καθώς κτιμά ότι η συμμετοχή στα υπουργεία θα φτάσει στο 80%.

Το υπουργείο βρίσκεται στην τελική φάση της συγκέντρωσης των στοιχείων και η απαίτηση του είναι να ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των στοιχείων μέχρι την 1η του επόμενου μήνα, σύμφωνα πάντα με την συμφωνία με  τους Θεσμούς, που έχει ανώτατη ημερομηνία κλεισίματος της διαδικασίας, το Νοέμβριο.

Η εγκύκλιος:

“Σε συνέχεια της αριθ. ΔΙΔΑΔ/Φ.32.14/793/οικ.31809/27-9-2017 (ΑΔΑ: 66ΗΘ465ΧΘΨ- ΖΒΧ) εγκυκλίου που εκδόθηκε από την Υπηρεσία μας, με την οποία δόθηκαν οδηγίες αναφορικά με την ορθή και ενιαία εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 36 του ν. 4489/2017, που τροποποιούν και συμπληρώνουν τις διατάξεις του ΜΕΡΟΥΣ Β’-«ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ» του ν. 4369/2016 (Α’ 33), παρακαλούμε για τα εξής:

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3β του άρθρου 24α του ν. 4369/2016, όπως ισχύει,
«Σε περίπτωση παρέλευσης άπρακτων των προθεσμιών της παρ. 2 η διαδικασία δεν αναστέλλεται, η έκθεση αξιολόγησης συντάσσεται απευθείας από το Β΄ αξιολογητή και υποβάλλεται στην οικεία Διεύθυνση Προσωπικού ή Διοικητικού εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών από το πέρας των προθεσμιών της παραγράφου 2 κατά περίπτωση και πάντως εντός ενός (1) μηνός από την έναρξη ισχύος του παρόντος».

Δεδομένου ότι παρήλθαν οι ως άνω προθεσμίες, παρακαλούνται οι Διευθύνσεις
Διοικητικού-Προσωπικού να αποστείλουν στην Υπηρεσία μας συγκεντρωτικά στοιχεία αναφορικά με την εφαρμογή των ανωτέρω διαδικασιών της αξιολόγησης των υπαλλήλων τους, το αργότερο έως 1/11/2017.

Επισημαίνεται ότι τα ως άνω στοιχεία θα αποστέλλονται από όλους τους φορείς
αποκλειστικά στο Υπουργείο που τους εποπτεύει, το οποίο ακολούθως θα αποστείλει στην Υπηρεσία μας συγκεντρωτικά τα ανωτέρω στοιχεία. Οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού παρακαλούνται να κοινοποιήσουν, με κάθε πρόσφορο τρόπο, την παρούσα στους φορείς που εποπτεύουν. Η Γενική Διεύθυνση Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών παρακαλείται να μεριμνήσει για τη συγκέντρωση και αποστολή των στοιχείων από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και τους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού.

Η παρούσα εγκύκλιος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής
Ανασυγκρότησης (www.minadmin.gov.gr), στη διαδρομή «Διοικητική Ανασυγκρότηση / Ανθρώπινο Δυναμικό / Αξιολόγηση»”.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο κυβερνοχώρος ασκεί κριτική στην κυβέρνηση

Σε αντίθεση με τα κυρίαρχα τηλεοπτικά ΜΜΕ, η ψηφιακή δημόσια σφαίρα αποτελεί μια αρένα όπου …