Απογευματινή υπερωριακή εργασία για 131 υπαλλήλους

Ενέκρινε την καθιέρωση απογευματινής υπερωριακής εργασίας, για εκατόν τριάντα ένα (131) υπαλλήλους των κάτωθι Διευθύνσεων της Γενικής Διεύθυνσης Χορήγησης Συντάξεων Δημοσίου Τομέα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για το χρονικό διάστημα από τη δημοσίευση της απόφασης σε ΦΕΚ και έως 31-12-2017 και για μέχρι εκατόν είκοσι (120) ώρες συνολικά ο καθένας, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, με εντολή υπ. Οικονομικών.

  1. Σε 35 υπαλλήλους της Δ/νσης Κανονισμού και Εντολής Πληρωμής Πολιτικών Συντάξεων.
  2. Σε 20 υπαλλήλους της Δ/νσης Κανονισμού και Εντολής Πληρωμής Συντάξεων υπαλλήλων Ο.Τ.Α., Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και Ειδικών Κατηγοριών.
  3. Σε 16 υπαλλήλους της Δ/νσης Κανονισμού και Εντολής Πληρωμής Στρατιωτικών και Πολεμικών Συντάξεων.
  4. Σε 40 υπαλλήλους της Δ/νσης Διενέργειας Μεταβολών και Δειγματοληπτικών Ελέγχων.
  5. Σε 20 υπαλλήλους στο Αυτοτελές Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών και Διοικητικής Υποστήριξης. Οι ανωτέρω υπάλληλοι δικαιούνται υπερωριακής απο- ζημίωσης, μόνο στην περίπτωση που δεν είναι δικαιούχοι άλλης υπερωριακής αποζημίωσης από οποιονδήποτε φορέα για το ίδιο χρονικό διάστημα. Στην ανωτέρω υπερωριακή εργασία η οποία θα πραγματοποιείται κατά τις εργάσιμες ημέρες, μπορούν να μετέχουν και περισσότεροι υπάλληλοι καθώς και αποσπασμένοι εντός του ανωτέρω συνολικού αριθμού ωρών, που εγκρίνονται με την παρούσα απόφαση. Η κατανομή των ωρών, η συγκρότηση των συνερ- γείων και η περιγραφή των συγκεκριμένων εργασιών που θα πραγματοποιηθούν θα γίνει με ευθύνη των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων.

Οι αποφάσεις αυτές θα κοινοποιούνται στη Δ/νση Ανθρωπίνου Δυναμικού και Οργάνωσης και στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής. Με την ολοκλήρωση της υπερωριακής εργασίας, η εκτέλεση των προαναφερόμενων εργασιών και η παρά- δοση του έργου θα βεβαιώνεται εγγράφως στη Δ/νση Ανθρωπίνου Δυναμικού και Οργάνωσης με την ευθύνη των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων

ΦΕΚ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Θετικός απολογισμός από την τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, και Ισραήλ

Η πρώτη τριμερής συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας, Κύπρου, και Ισραήλ ολοκληρώθηκε σήμερα με ιδιαίτερα …