Κατάρτιση εφεδρικών πινάκων νέων προσλήψεων

Γενικούς διαγωνισμούς, βάσει εξετάσεων, για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων προσλήψεων από τους οποίους το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα προσλάβουν νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως «γλωσσομαθείς νομικούς» (ομάδα καθηκόντων AD), διοργανώνει Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO).

  • EPSO/AD/348/17 — ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΙ (AD 7) ΔΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (DA)
  • EPSO/AD/349/17 — ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΙ (AD 7) ΕΣΘΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ET)
  • EPSO/AD/350/17 — ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΙ (AD 7) ΙΡΛΑΝΔΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (GA)
  • EPSO/AD/351/17 — ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΙ (AD 7) ΚΡΟΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (HR)
  • EPSO/AD/352/17 — ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΙ (AD 7) ΛΕΤΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (LV)
  • EPSO/AD/353/17 — ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΙ (AD 7) ΣΛΟΒΕΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (SL)

Οι γλωσσομαθείς νομικοί παρακολουθούν τις νομοθετικές διαδικασίες σε όλα τα στάδια του νομοθετικού έργου και παρεμβαίνουν ως σύμβουλοι, διασφαλίζοντας την ποιότητα της σύνταξης κειμένων και την τήρηση των κανόνων σε θέματα παρουσίασης νομοθετικών πράξεων.

Επίσης, ελέγχουν τη γλωσσική και νομική συνοχή νομοθετικών κειμένων που έχουν ήδη μεταφραστεί και αναθεωρηθεί, στη γλώσσα του διαγωνισμού, σε σχέση με άλλες γλωσσικές εκδοχές αυτών των κειμένων. Τα καθήκοντα συνεπάγονται τακτικές επαφές με τους διάφορους παράγοντες που συμμετέχουν στη νομοθετική διαδικασία.

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO https://jobs.eu-careers.eu

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάσχα πολιτικών αρχηγών: Πού θα περάσουν

Εν μέσω προεκλογικής αντιπαράθεσης και για τις σχέσεις των κομμάτων με την εκκλησία το φετινό …