Μακελειό με δεκάδες νεκρούς(VIDEO)

Συναγερμός έχει σημάνει στις αμερικανικές αστυνομικές αρχές καθώς πριν από λίγα λεπτά άγνωστος άνοιξε πυρ μέσα σε εκκλησιά στο Τέξας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 20 φορές ενώ οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως υπάρχουν πολλά θύματα, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο δράστης έχει πέσει νεκρός, αλλά ακόμη αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για περισσότερους από 20 νεκρούς.

«Υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες», δήλωσε ο Αλμπερτ Γκάμες Τζ. , υπεύθυνος της κομητείας του Ουίλσον, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Εκπρόσωπος του Connaly Memorial Medical Center, στην κοντινή πόλη Φλόρεσβιλ, δήλωσε στο Fox News ότι το νοσοκομείο έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό τραυματιών μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα της Dallas Morning News, ένα παιδί δύο ετών περιλαμβάνεται στους τραυματίες.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε εκκλησία Βαπτιστών στο Sutherland Springs και αυτή τη στιγμή γύρω από την εκκλησία έχει αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο σερίφης της περιοχής ανέφερε ότι την ώρα του περιστατικού μέσα στην εκκλησία βρίσκονταν περισσότερα από 50 άτομα και ότι υπάρχουν «δεκάδες τραυματίες αλλά και θύματα».

Πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς τραυματίες, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ο αριθμός.

Σύμφωνα με τον σερίφη της πόλης, υπάρχουν αρκετοί νεκροί, που ίσως φτάσουν και τους 15.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το CNN, στους 27 ανέρχεται ο αριθμός θυμάτων -ανάμεσά τους και παιδιά.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …