Η Ελληνική τραγωδία μέσα από τον φωτογραφικό φακό-Ο πόνος και η απελπισία(ΦΩΤΟ)

Ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί ακόμα και τώρα να πιστέψει την τραγωδία που έπληξε την Δυτική Αττική βυθίζοντας στο πένθος 13 οικογένειες και στην απελπισία χιλιάδες κατοίκους, που τρέμουν τα καιρικά φαινόμενα, τα οποία παραμένουν επικίνδυνα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Πυροσβεστικής, δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Μάνδρα εξαιτίας της κακοκαιρίας, ενώ το Λιμενικό εντόπισε δύο σορούς - έναν άντρα 55 ετών στο λιμάνι της Ελευσίνας και ακόμη έναν ηλικίας 80 ετών στη θαλάσσια περιοχή μπροστά στα ΕΛΠΕ. Δέκα από τα θύματα της τραγωδίας είναι άνδρες και πέντε γυναίκες.

Οι τραυματίες είναι 17, έντεκα άνδρες και έξι γυναίκες.

Μία τραυματίας είναι διασωληνωμένη στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου παραμένουν οι εννιά εκ των τραυματιών. Πρόκειται για μια 82χρονη γυναίκα, η κατάσταση της οποίας κρίνεται σοβαρή.

Στους υπόλοιπους δόθηκε εξιτήριο.

Ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε την καταστροφή σε όλο της το μεγαλείο!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …