Η σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό χώρο(VIDEO)

Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών είναι η 25η Νοεμβρίου 2017 και η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων επέλεξε να επικεντρωθεί στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, εκδίδοντας τέσσερα βίντεο.

Η παραγωγή των σποτ έγινε τόσο για την τηλεόραση όσο και για το διαδίκτυο και σε αυτά παρουσιάζονται ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε χώρους εργασίας, εκπαίδευσης και υγείας. Το περιεχόμενο των σποτ, μεταξύ άλλων, συμβάλλει στον προσδιορισμό της λεπτής γραμμής μεταξύ κομπλιμέντου και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Στο σποτ παίζουν γνωστοί ηθοποιοί: Ναταλία Δραγούμη, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Μαρία Σολωμού, Αχιλλέας Σκεύης, Θάνος Καληώρας, Λυδία Σγουράκη, Γιάννης Ζουγανέλης και Τζωρτζίνα Λιώση που στήριξαν αφιλοκερδώς αυτή την προσπάθεια.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Όλγα Μαλέα και τη μουσική η Αντριάνα Μπάμπαλη, επίσης αφιλοκερδώς. Τα σενάρια έγραψε η γνωστή συγγραφέας και σεναριογράφος Μανίνα Ζουμπουλάκη. Τα γυρίσματα έγιναν στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, όπου η σκηνογράφος Κική Πίττα διαμόρφωσε υπηρεσιακούς χώρους σε παιδιατρείο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …