Πρόσληψη προσωπικού σε Δημοτική Επιχείρηση

Ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού ενός (1) ατόμου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών της, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρίπολης, ύστερα από: 1) την υπ’ αριθμ. 69/2017 απόφαση του Δ.Σ. που ελήφθη σύμφωνα με τον Ν. 1069/80 και εγκρίθηκε με την 275021/10-11-2017 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και 2) του Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ Τρίπολης, ως "1 Δ.Ε.Χειριστής Μ.Ε (φορτωτή – εκσκαφέα)."

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους (όπου θα αναγράφονται τα ατομικά στοιχεία. τα στοιχεία κατοικίας, καθώς και Α.Φ.Μ, ΑΜΚΑ, ΔΟΥ, ΑΜ.ΙΚΑ) πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς, πλέον των τυπικών προσόντων όπου απαιτείται, τα παραπάνω δικαιολογητικά:

α) Φωτοαντίγραφο των δύο (2) όψεων της αστυνομικής ταυτότητας,

β) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,

γ) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο εντός δωδεκαμήνου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο

  • Πρωτόκολλο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρίπολης, Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς, Τρίπολη απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού της Επιχείρησης (πληρ. Κα Παπαφωτοπούλου Νίκη, τηλ. 2710237890 (εσωτ.115).

Η κατάθεση των αιτήσεων θα διαρκέσει τρεις (3) ημέρες, από την επόμενη της δημοσίευσης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων και την ιστοσελίδα της Επιχείρησης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …