Ένστολος (συνταξιούχος) φέρεται να εμπλέκεται σε μεγάλο κύκλωμα με ναρκωτικά

Αφαντος παραμένει ο γνώριμος στις Αρχές, για τα πάρε δώσε του με ναρκωτικά, συνταξιούχος αστυνομικός της Καλαμάτας, που έχει καταδικαστεί σε πολυετείς καθείρξεις για παρόμοιες υποθέσεις. Αυτή τη φορά εμπλέκεται στην υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας την προηγούμενη εβδομάδα. Η δικογραφία περιλαμβάνει περισσότερα από 140 άτομα, κάποια από τα οποία έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, όχι μόνο για αδικήματα περί ναρκωτικών, αλλά και για άλλες κακουργηματικές πράξεις.

Την Κυριακή έκλεισε ο κύκλος των απολογιών των οκτώ συλληφθέντων. Οι τέσσερις πρώτοι απολογήθηκαν το Σάββατο και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, μία 44χρονη οδηγός του ταξί, ένας 50χρονος από το Χαρακοπιό, μία 65χρονη -πρώην γυναίκα του 55χρονου κατηγορουμένου ως αρχηγού- κι ένας 49χρονος από την Καλαμάτα.

Την Κυριακή απολογήθηκαν οι υπόλοιποι συλληφθέντες. Για τον 55χρονο που κατηγορείται ως «εγκέφαλος» και ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, λόγω προβλημάτων υγείας, αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος με αυστηρότερους περιοριστικούς όρους (δηλαδή θα καταβάλει άμεσα εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ, θα παραμένει στο σπίτι του και θα παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα τέσσερις φορές τον μήνα). Για τη 40χρονη σύζυγό του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αποφασίστηκε η προφυλάκισή της, ενώ και γι' αυτή θα ζητηθεί να αρθεί η προσωρινή κράτηση, λόγω προβλημάτων υγείας.

Προφυλακιστέος για διακίνηση ναρκωτικών κρίθηκε και ένας 49χρονος από τη Θουρία Μεσσηνίας, ενώ ο 47χρονος ιδιοκτήτης του ταξί αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

IOBE: Σταθερός ο δείκτης οικονομικού κλίματος

Σε καμπή βρίσκεται η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ   Στα …