Η απόλυτη βιαιότητα: Με λοστό μέχρι θανάτου χτύπησαν 63χρονη(VIDEO)

 

Τραγική κατάληξη για μια γυναίκα 63 ετών από τη Σκάλα Λακωνίας. Η ατυχη γυναίκα δέχθηκε επίθεση στο σπίτι της με λοστό από δύο άνδρες. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άνδρες για τη δολοφονία της 63χρονης. Αυτή την ώρα κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Σπάρτης.

Σύμφωνα με το "photoreporter" η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη των δύο, για το έγκλημα που έγινε μετά στις 22:00 το βράδυ.

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της ανυπεράσπιστης γυναίκας που ζούσε μόνη της. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι κρατούσαν λοστό και η άτυχη γυναίκα πάλεψε για τη ζωή της. Ωστόσο δεν κατάφερε να σωθεί από τα απανωτά χτυπήματά τους…

Ο αγώνας για επιβίωση του θύματος, φαίνεται να διαδραματίστηκε σε τρία δωμάτια του σπιτιού.
Κλιμάκιο αστυνομικών εκτός Λακωνίας σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Λακωνίας συνεχίζουν τις έρευνες και την ανάκριση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …